BMW E90 serije 3 je postao simbol izvanredne vožnje, luksuza i performansi u segmentu srednje velikih automobila. Model 320d je posebno popularan zbog svoje kombinacije snažnog dizel motora i efikasnosti. U ovom članku, istražićemo razloge zbog kojih biste mogli da razmislite o BMW-u E90 320d kao svom sledećem vozilu, kao i stvari koje treba uzeti u obzir pre donošenja odluke.

Informacije o testiranom modelu:
BMW E90

  • 320d (163 ks – 6 brzina – manuelni )
    1. godiste
  • Maksimalna brzina: fabrički 225 km/h
  • Ubrzanje 0-100 km/h: fabrički 8,3 s
  • 340 Nm/2000 rpm
  • Potrosnja: prosek 6 L(grad: 6,5 – otvoreno: 5,5)

Prednosti:

Efikasan Dizel Motor:
Jedna od glavnih prednosti BMW-a E90 320d je njegov snažan a istovremeno ekonomičan dizel motor. Dizel motor pruža snažan obrtni moment koji omogućava brze ubrzanja, dok istovremeno nudi impresivnu potrošnju goriva. Ovo čini 320d idealnim izborom za vozače koji žele kombinaciju performansi i ekonomičnosti.

Dinamična Vožnja:
BMW E90 320d je poznat po svojoj sportskoj vožnji i agilnosti na putu. Precizno upravljanje, odlična stabilnost i udobno ogibljenje čine svaku vožnju zadovoljstvom, bilo da se vozite kroz gradske ulice ili krivudate po planinskim putevima.

Luksuzan Enterijer:
Unutrašnjost BMW-a E90 320d odiše elegancijom i kvalitetom. Korišćeni materijali su vrhunski, dok su sedišta udobna i pružaju podršku tokom dugih putovanja. Opremljen najnovijim tehnološkim inovacijama, enterijer nudi niz funkcija koje poboljšavaju udobnost i praktičnost.

Pouzdanost:
BMW je poznat po svojoj pouzdanosti, a E90 320d nije izuzetak. Dizajniran da pruži dugovečnost i visok nivo performansi, ovaj automobil će vam pružiti mnogo godina zadovoljstva sa minimalnim potrebama za održavanjem.

Mane:

Troškovi Održavanja:
Iako je BMW E90 320d generalno pouzdan, troškovi održavanja mogu biti viši u poređenju sa nekim drugim vozilima. Redovno održavanje je ključno kako biste izbegli neplanirane troškove i održali performanse vašeg vozila na najvišem nivou.

Vibracije Dizel Motora:
Dizel motori poznati su po svojim vibracijama koje se prenose na unutrašnjost vozila, posebno tokom startovanja ili pri nižim brzinama. Iako su ove vibracije obično minimalne, neki vozači mogu smatrati da su iritantne.

Prostor na Zadnjim Sedištima:
Iako su prednja sedišta prostrana i udobna, putnici na zadnjim sedištima možda će se suočiti sa ograničenim prostorom za noge, posebno ako su visoki. Ovo može biti važan faktor ako često prevozite više putnika ili porodicu.

Zaključak:
BMW E90 320d je izvanredan automobil koji nudi impresivne performanse, luksuzan enterijer i efikasan dizel motor. Pažljivo razmotrite svoje prioritete i potrebe pre donošenja odluke o kupovini. Uz pravilno održavanje i negu, BMW E90 320d može biti pouzdan i zadovoljavajući automobil koji će vam pružiti mnogo godina uživanja u vožnji.

Pogledajte trenutnu ponudu za BMW 320D